Tietoa meistä

Avasimme apteekin Möysään koska haluamme auttaa ihmisiä yksilöllisesti heidän terveyteensä liittyvissä asioissa. Haluamme olla kaikille Möysän, Pekanmäen, Paavolan, Tonttilan, Pyhättömän ja Joutjärven asukkaille ”se” apteekki jossa he haluavat asioida. Alueen asukkaat ovatkin toivottaneet meidät tervetulleeksi ja poikkeavat mielellään lähiapteekissa. Toivotamme myös ohikulkevat ja autoilevat asiakkaat tervetulleiksi. Autoileville asiakkaille on pihalla maksuton pysäköinti, joten poikkeaminen apteekkiin on helppoa vaikka työmatkalla.

Apteekki on osa terveydenhuoltoa ja autamme asiakkaitamme hoitamaan itseään oikeilla valmisteilla sekä ohjaamme tarvittaessa lääkäriin, jos vaiva ei sovellu itsehoitoon. Kerromme mielellämme myös ravinnon ja ravintolisien merkityksestä eri elämäntilanteissa ja terveyden edistämisessä. Meiltä saat yksilöllisen palvelun ja osaamme kertoa mm. itsehoitotuotteiden ja reseptilääkkeiden yhteensopivuudesta sekä opastamme tuotteiden yhteiskäyttöä niin, että saat niistä parhaan mahdollisen hyödyn. Itsehoitolääke tai rohdosvalmiste ei ole aina vaaraton yhteisvaikutusten tai väärän käyttötavan vuoksi.

Valikoimaamme kuuluu lääkkeiden lisäksi mm. laadukasta kosmetiikkaa myös herkistyneelle iholle. Itsehoitotuotevalikoimasta löytyy vähän muutakin perustuotteiden lisäksi, kuten lisäaineettomia superfoodeja (ambronite), laadukkaita ravintolisiä mm. solgarilta ja Terranovalta ja ”terveysherkkua” Johnny Doodle -suklaata. Etsimme jatkuvasti tuotevalikoimaan uusia laadukkaita, mahdollisimman puhtaita tuotteita ilman turhia haju-, väri- tai lisäaineita.

Pyrimme parhaaseen mahdolliseen palveluun ja olemme iloisia, jos haluat keskustella kanssamme lääkkeistä, ravinnosta, itsehoidosta tai palveluistamme. Osa palvelua on asiakkaiden tarpeisiin sopiva lääkevalikoima ja siinä olemme onnistuneet hyvin. Mikäli kuitenkin käy niin, että haluamaasi lääkettä ei ole meillä saatavilla heti, saamme sen yleensä sinulle seuraavaksi päiväksi. Kanta-asiakkaanamme käyttämäsi lääkkeet pidetään varastossa odottamassa sinua. Henkilöstömme kehittää jatkuvasti osaamistaan osallistumalla erilaisiin koulutuksiin ja jaamme mielellämme tietoa lääkkeistä ja niiden vaikutuksista. Olemme saaneet positiivista palautetta asiakkailtamme ja teemme parhaamme, että asiakkaamme olisivat jatkuvasti tyytyväisiä meihin ja otamme mielellämme vastaan palautetta.

Olemme Möysässä Ruolan ostoskeskuksessa sijaitseva apteekki. Meiltä saat parhaan palvelun asiantuntevan ja ystävällisen henkilöstömme toimesta

AUKIOLOAJAT. Huom. aukioloaikoja on päivitetty

YLEISET AUKIOLOAJAT:

MAANANTAI – PERJANTAI  09:00 -17:00

LAUANTAISIN 10:00 – 14:00

Osoite:

Karjalankatu 45

15150 LAHTI

P. 03 5885007

Katso myös:

Ajankohtaista

Palvelut

 

Möysän Uusi Apteekki: Parasta palvelua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.